.................
................................................
....Hebatnya Pencipta.....
-----------------------------------------------
Siapa kita untuk membangga diri?

Radio Islamik (Indonesia)

" ISLAM DIHAYATI, RAJA DITAATI, RAKYAT DINAUNGI "

Suara Bacaan Yang Tetap Diingati

Andai ku tahu...

Sentiasa muhasabah diri..aman hidup kita

Pengorbanan

Dari Ku Untuk Mu

Logo KPM Kini

Logo KPM Kini

Ikhlas Bertugas - Menginsafi Perjalanan Ini

Tuesday, November 20, 2012

Satu Bangsa Yang Begitu Hina


Protokol Zionis yang dipelopori oleh satu bangsa yang teramat degil di dunia ini sejak dulu hingga kini menyebabkan dunia sukar untuk di amankan. Ada-ada saja perilaku dayus melampaui norma hidup manusia sentiasa berlaku. Semasa seruan para nabi dari dulu hingga ke era nabi akhir zaman, baginda Junjungan Muhammad SAW , bangsa ini hanya bersifat manis dimulut tetapi dalam hati perut penun beracun. Beriman hanya sekejap tetapi kemudian lawan. Yang tak malunya mengaku bahawa bangsa ini adalah bangsa terbaik dikalangan bangsa manusia sehinggakan dalam protokol jahat mereka ini mencatatkan bahawa membuat onar kepada bangsa selainnya akan mendapat pahala...membunuh mbangsa lain mendapat banyak lagi pahala. Dibelakang, ada saja perancangan jahat dilakukan dan kemudian ditonjolkan secara terangan menentang apa yang diserukan untuk hidup di jalan yang diredai ALLAH SWT.
Bangsa bangsat ini hidup bertabur di atas bumi ini dan dalam perang besar dunia,"Perang Dunia Kedua" bangsa ini hampir dilenyapkan di bumi German. Terasa apa yang dibuat dulu olah Adolf Hitler  banyak benarnya kini. Hampir jutaan bangsa ini dihapuskan semasa permerintahan NAZI . Walau bagaimanapun kesatuan mereka yang kukuh terus membina kekuatan melalui proksinya sehingga terbentuklah negara haram Israel pada tahun 1948, hasil pencabulan dan pengambilalihan tanah dari negara sekitarnya , lantas digazetkan sebuah negara bergelar Isreal.

Bukan  itu saja, peluasan empayar terus dibuat dari semasa ke semasa dengan menghalau penduduk arab di sekitarnya dan dengan sumber kekuatan mempengaruhi  proksi untuk menjatuh kepimpinan sebuah negara serta terus menjahnamkannya. Lihatlah apa sudah jadi dengan Afganistan, Iraq dan beberpa negara yang lain. Adu domba mereka menghancurkan kedamaian yang sedia ada.. Hingga kini tak aman-aman.

Terkini, Gaza yang dipimpin oleh pemerintah pilihan rakyat, HAMAS di bedil sebegitu rupa. Tetapi dek kecekalan dan istiqamah kepimpinan dan perjuangan hak maka perilaku mereka tidak menjejaskan perpaduan kerajaan kecil ini.Dalam pendekatan mereka, perlu pentadbiran dari kalangan mereka untuk memperjuangkan hak berdasarkan ajaran Islam iaitu mempastikan  tanah watan dari dicerobohi oleh anasir perosak ini.

Semua bangsa membenci pembunuhan dan kemusnahan kecuali bagi mereka yang betul-betul bebal dan samseng babarian.yang tiada kemanusian walaupun mereka juga manusia yang tiada beza dengan manusia yang lain.

Maka pengiktirafan oleh yahudi dan kuncunya tentang jahatnya NAZI yang diasaskan oleh Adolf Hitler kini hanyalah propoganda jahat mereka. Teringat penulis bahawa Adolf Hitler pernah bertemu dengan Mufti German supaya askar muslim German solat terlebih dahulu sebelum bergerak ke medan tempur menghadapi pasukan bersekutu pinpanan Amerika.


No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

mYcALeNdEr

TUAN ADALAH SAHABAT SAYA


BUAT SAHABAT YANG LAHIR PADA HARI INI SELAMAT MENYAMBUT HARI LAHIR DENGAN SENTIASA MUHASABAH DIRI KE ARAH KEBAIKAN

"Insan Berkualiti Sentiasa Berusaha Menambahkan Amal Makruf dan Sentiasa Berusaha Mengelakkan Nahi Mungkar"

KLIK SIARAN PILIHAN ANDA

mY pLAYLIST

&&&&&&&&&&&&& POP Yeh Yeh Ungu

Kelih-Dengar deh